Sme víťazmi v súťaži Študentská podnikateľská cena 2020
13. decembra 2020 sa v Pálffyho paláci v Bratislave už 10. rok organizovala súťaž „Študentská podnikateľská cena“, ktorú usporiadala nezisková organizácia Junior Chamber Internation – Slovakia.

Organizácia je od roku 2007 oficiálnou pobočkou jednej z najväčších organizácií pre mladých lídrov a mladých podnikateľov na svete – Junior Chamber International so sídlom v USA, s európskym centrom v Berlíne a so zastúpením v 115 krajinách sveta s počtom vyše 200 000 členov. Jedným z prvých projektov, ktorý je organizovaný celosvetovo je projekt „Global Student Entrepreneur Awards“, ktorého národné kolo sa organizuje na Slovensku po desiatykrát pod názvom „Študentská podnikateľská cena 2020“. Cieľom tejto súťaže je podporovať mladých ľudí a motivovať ich k podnikaniu, a to už od študentov na stredných školách. Medzi veľkým množstvom študentských podnikateľov bol náš startup nominovaný na absolútneho víťaza a zároveň bol nominovaný aj na výhru špeciálnych cien.

Nominovaní boli 5 študentský podnikatelia:
Na základe rozhodnutia odbornej komisie a na základe prezentácie nášho startupu kolegom E. Kuzmom boli vybraní výhercovia špeciálnych cien a absolútny víťaz súťaže „Študentská podnikateľská cena 2020“.

Cenu spoločnosti NAY získal Adrián Ištvanik

Cenu JCI-Slovensko (za realizáciu podnikateľského nápadu v praxi ) získal Michal Hraška

Cenu BMW (za technologický rozvoj a udržateľnosť ) získal Erik Kuzma (startup SmartCity Group)

Cenu TV JOJ získal Erik Kuzma (startup SmartCity Group)

Absolútnym víťazom a zároveň nominantom Slovenska na celosvetovú súťaž „Global Student Entrepreneur Awards" sa stal Erik Kuzma (startup SmartCity Group), spoločnosť Erik Kuzma-URBANO, Fakulta BERG, Technickej univerzity v Košiciach.

Erik Kuzma (startup SmartCity Group) získal aj špeciálnu cenu od spoločnosti Pravda na mediálnu kampaň a ročné predplatné na týždenník Pravda.

Video záznam z vyhodnocovania súťaže:

Externý odkaz na video:

Týmto by sme chceli poďakovať JCI Slovakia a všetkým organizátorom a partnerom tejto súťaže za nominácie. V súčasnosti sa pripravujeme na prezentáciu na celosvetovú súťaž „Global Student Entrepreneur“´, kde sa budeme uchádzať o ceny do výšky 100 000$ na podporu podnikania.

Ďakujeme 💓.